Consells

Events&Ceremònies

A partir del mes de maig les ceremònies, les bodes, les comunions, etc omplen els nostres caps de setmana per això sempre hem de tenir preparat el look per presentar-nos en qualsevol event. Moltes vegades ni els vestits ni les faldilles són les peçes preferides per la nostra clientela, per aquest motiu exposarem un conjunt que combina el pantaló i una brusa amb molt de caient. La model porta uns texans però si volem que quedi més formal també podem posar-li un pantaló capri de color blanc o un pantaló pitillo; ambdòs conjunts serien perfectes per anar còmodes i amb un disseny únic i exclusiu. La màniga 3/4 et permet presentar-se sense jaqueta, tot hi que amb un blazer de color clar l'hi donaria un toc més elegant. Els complements són un component molt important que hem de tenir present; en aquest cas podem jugar amb el groc, unes sandàlies altes per exemple.La model porta els complements negres, fet que fa que el conjunt agafi un aire més casual i d'aquesta manera pugui passar a ser una peça diària.
Compra amb seny per les rebaixes

Ahir van començar les rebaixes oficials i com sempre ens fa falta aquella peça que hem estat desitjant tota la temporada d'hivern; ara és doncs quan tenim la oportunitat per trobar-la al millor preu. Tot hi els grans descomptes de moltes grans franquícies hem de vigilar què comprem i com ho fem ja que darrera de les rebaixes també hi ha moltes estafes. Des de Magna Moda us volem oferir uns consells per ha fer unes compres de qualitat i sense fraus.


- Els productes rebaixats han de ser articles que es poguessin trobar abans a les botigues i que la seva qualitat no pot ser inferior en el moment del descompte.

- Les botigues han de mostrar de manera visible el preu rebaixat i l'anterior en les etiquetes

- Els consumidors han de tenir clar que la garantia del que compren segueix sent la mateixa.

- En l’etiqueta del producte d’oferta, el percentatge rebaixat ha de figurar de manera visible i entenedora: si és un 20%, un 30%, un 50%, etc; el client no s'ha de confondre.

- L'establiment us ha de proporcionar el tiquet de compra per si calguès fer un canvi.


Per qualsevol dubte també podeu consultar a la pàgina web de la OCU ( la Organització de Consumidors i Usuaris), a on ens informen dels drets i deures tants dels consumidors com de les empreses.

Aprofiteu i feu un cop d'ull als nostres descomptes de la pàgina web, hi trobaràs la teva peça ideal!