I tu quins texans et posaries?

“La roba no significa res fins que algú viu en ella”
Marc JacobsEls texans van aparèixer per primer cop a principis del segle XIX en una petita ciutat de Califòrnia; la seva creació es va fer per aguantar les dures condicions dels miners. El seu inventor va ser Levi Strauss; se li va ocórrer la idea d'aprofitar la lona per a fer tendes de campanyes per a fabricar uns pantalons de treball molt més resistents.


A dia d'avui encara seguim duent-los, tot hi que la seva funció ha canviat; actualment és una peça de moda tan per homes com per dones que s'ha tornat indispensable.

Qui no té uns texans al seu armari? La seva elecció però ha de ser la millor si és busca la comoditat i la durabilitat, per això des de Magna Moda et volem presentar alguns dels models que et podem oferir a la nostra pàgina web.


Texà goma darrera BS Texà brillos butxaques SMACK Texà bordats butxaques Texà bàsic recte


Com podeu comprobar la gran varietat de tejans i talles que tenim ofereixen característiques diferents, gomma al darrera, brillants a les butxaques del davant, adornos al darrera i alts de tiro; cada un d'ells pensats per una persona diferent. T'atrabeixes ha escollir els teus?

No se encontraron resultados.


Deja un Comentario

Tu email no será publicado