Dona Magna, dona real

“Estimar-se a un mateix és el començament d'un romanç per a tota la vida.”
Oscar Wilde

Des de Magna Moda us volem donar la benvinguda aquest nou espai de difusió d'informació i sobretot de productes.

Per nosaltres ens fa molta il·lusió obrir aquesta botiga online (magnamoda.es) ja que des de fa quinze anys ens dediquem al món de les talles grans. Dia a dia treballem per oferir-vos tot el que necessiteu i sobretot aconsellar-vos per fer-vos sentir com us mereixeu.


Samarreta lletres i plisat

Aquest outfit de tardor presenta una frase que hauríem d'aplicar en el nostre dia a dia: “Love yourself don't mind what other people say”, que significa: estima't a tu mateix/a, no importa el que diguin els demès.

Aquesta samarreta és de la marca Innocuo una casa juvenil i casual; té la textura fina i acabada amb un farbalà; la seva lleugeresa i els colors clars que l'ha combinen fa que sigui una peça per dur-la amb qualsevol pantaló o texà. Nosaltres l'ha presentem juntament amb un anorac de Lebek, aquesta marca fa molts anys que treballa amb magna moda i ens ofereix la majoria de la col·lecció d'abric i anoracs que tenim.

Aquest anorac és de plomes i porta una caputxa extraïble, una peça que t'abrigarà tot l'hivern i a la vegada et donarà un estil modern. Les dues peces les podràs trobar a la nostra web:

Anorac caputxa pél
No se encontraron resultados.


Deja un Comentario

Tu email no será publicado